Hosting

Wij kunnen de hosting voor je verzorgen, maar dat is zeker geen voorwaarde en alleen als je het prettig vindt dat wij de site helemaal onder onze hoede nemen.

Hosting door Sites4ondernemers

Je site kan bij ons draaien. Veel van onze klanten kiezen daar voor. Voor €140/jaar (incl. domeinnaam) zorgen wij er voor dat je website altijd vlekkeloos draait.

  • je website draait altijd op de laatste stabiele versie van het beheersysteem. Updates doen wij kosteloos en achter de schermen.
  • je kunt een uur per jaar beroep op ons doen zonder een rekening te ontvangen. We helpen je met vragen, zijn beschikbaar als sparring partner voor nieuwe functionaliteit etc., en verwerken voortschrijdende inzichten (denk aan nieuwe wensen voor de vormgeving) voor zover dat daarbinnen valt. Kortom: we hebben een lopende relatie
  • we maken e-mailadressen voor je aan
  • je krijgt toegang tot mooie bezoekersstatistieken. Hoeveel bezoekers krijg je dagelijks, waar komen ze vandaan en welke pagina's hebben ze precies bezocht? Welke positie hadden de zoektermen bij Google, op welke pagina haakte de bezoeker af? Allemaal vragen waar je in het heldere dashboard antwoord op vindt. En de je helpen je website nog effectiever te maken.
  • als je al een domein hebt maar het bij ons onder wilt brengen, dan verhuizen we dat kosteloos voor je.

Hosting bij derden

Hoewel er tegenwoordig nauwelijks nog slechte hosts bestaan, bouwen wij niet bij elke host. De reden: soms zijn wij veel tijd kwijt aan het inrichten van de server, tijd die we liever besteden aan het bouwen van jouw site. 

Toch zijn er een flink aantal waarvan wij weten dat de specificaties op de servers geschikt zijn voor ons beheersysteem. Mocht je domein al bij een host ondergebracht zijn, laat ons dan weten welke dat is, en er bestaat een goede kans dat wij daar effectief kunnen bouwen. En we kunnen je ook goede hosts aanraden als je de hosting liever bij een andere partij onderbrengt. 

Vanzelfsprekend leveren we een perfect functionerende site op. Maar mochten in de loop van de tijd veranderingen bij de host tot aanpassingen in de site nopen, dan lossen we de evt. problemen op tegen een vooraf afgesproken bedrag. Ook als updates van het beheersysteem gewenst zijn brengen we die bij je in rekening.