Een gebruiksvriendelijke website: een eitje om je site te beheren

Je visitekaartje op het web moet gemakkelijk te beheren zijn. Net zo goed als jij de baas bent over je onderneming, wil je ook controle hebben over je website. Snel in kunnen springen op nieuwe ontwikkelingen, pro-actief handelen door nieuwe ideeën te publiceren, en eenvoudig aanpassingen te doen als klanten je op ideeën brengen. En laat dat nou precies zijn wat wij voor ogen hebben. Met de website die wij voor je bouwen, sta je zelf aan het roer van je onderneming op het web. 

Gebruikersgemak staat voorop

Omdat je niet iedere dag met je website bezig bent (je hebt wel wat beters te doen), moet het beheer van de site geen hindernis zijn, of liever nog: een plezier om in te werken. Sites4ondernemers levert een beheerssysteem (CMS) dat bijzonder gebruiksvriendelijk is (lees de ervaringen van klanten). Je kunt klein beginnen, maar je site kan binnen de kortste keren uitgroeien tot een flinke website met soms honderden pagina's. En je doet dat helemaal zelf.

Eitje

Nieuwe inhoud toevoegen is zo eenvoudig als een tekstje in Word typen: een eitje dus. Je ziet meteen resultaat, want alles wat zojuist getypt is wordt na opslaan meteen gepubliceerd. Niet alleen is het werken in je site dus gebruiksvriendelijk, het gaat ook allemaal snel. Je hoeft niet te vrezen voor de opmaak, want de inhoud (dat wat jij  toevoegt) is gescheiden van de vormgeving (die wij in overleg met jou maken).

Les

Om je snel op weg te helpen, is een korte introductie in het CMS bij de prijs inbegrepen. Een bondige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd, voor als je het nog eens na wilt lezen - al denken we niet dat je die nodig hebt. En mocht je toch nog vragen hebben, dan is Sites4ondernemers natuurlijk beschikbaar voor telefonische hulp.

Gratis

Meer weten over het CMS dat we meeleveren? We hebben de voordelen op een rijtje gezetHet mooiste hebben we voor het laatst bewaard: het beheersysteem wordt gratis meegeleverd. Je betaalt er niet voor, het komt er gewoon bij. Dus geen aanschafkosten, geen jaarlijkse licentiekosten, en dat kan allemaal omdat wij de Open Source gedachte omarmen. Lees meer over Open Source software.