Het netwerk van sites4ondernemers

Sites4ondernemers is een eenmansbedrijf... en toch ook niet. Dat is ook de reden waarom we hier op de site over 'we' praten, en niet over 'ik'.

Hoe dan?

Anno 2014 betekent 'alleen werken ' niet dat je altijd alle projecten alleen uitvoert. Door korte lijnen van het internet kun je eenvoudig projectteams samen te stellen met specialisten van verschillende disciplines. Daar maken we dan ook graag gebruik van. Maar natuurlijk wel alleen met specialisten die net zo professioneel, klant- en oplossingsgericht zijn als wijzelf. Het voordeel? Geen vaste verplichtingen, dus alleen samenwerken als er een reden toe is. Dat scheelt in de kosten.

Dus hoewel Vincent je van A tot Z persoonlijk bedient, stelt hij zijn uitgebreide netwerk graag ter beschikking van zijn klanten. Mocht je dus een tekstredacteur nog eens kritisch naar je teksten willen laten kijken, of ze zelfs helemaal laten schrijven door een professional, dan denkt hij graag met je mee over wie jou het beste kan bedienen.

Hetzelfde geldt voor fotografen als je bedrijfsfoto's voor op de site wilt laten maken, of een goed portret van jezelf. En voor grafisch ontwerpers die gespecialiseerd zijn in logo-ontwerp. En als na verloop van tijd nieuwe functionaliteit speciaal voor je geprogrammeerd moet worden: dan schakelen we een van de programmeurs in waarmee we vaak samenwerken.

Met al deze specialisten hebben we goede ervaringen en we brengen je dan ook graag met ze in contact, mocht dat aan de orde zijn. Door in te zee gaan met sites4ondernemers ontsluit je dus het rijke achterliggende netwerk.