Voor wie van lijstjes houdt:

Lees 10 goede redenen om je website te laten bouwen door sites4ondernemers.

Hoe werken we bij sites4ondernemers?

Dat een goede en professionele website niet per definitie duizenden euro's hoeft te kosten is niet bij elke bouwer vanzelfsprekend. Maar is wel bij sites4ondernemers mogelijk. Ons aanbod blijken veel ondernemers te kunnen begrijpen en waarderen.

Wij zijn concurrerend, niet omdat wij snijden in service of mogelijkheden, maar omdat wij de kosten drukken door:

  • geen of nauwelijks overheadkosten te hebben: wel centraal in Amsterdam, maar niet in een duur kantoorpand; we nemen zelf de telefoon op en beantwoorden zelf onze e-mails.
  • alles zelf in de hand te houden, van ontwerp tot techniek en databasebeheer.
  • voor complexe opdrachten een team van specialisten uit ons grote netwerk samen te stellen dat na beëindiging weer ontbonden wordt. Geen vaste en kostbare contracten, dus. (Lees meer over met wie we graag en goed samenwerken.)
  • gebruik te maken van Open Source software (die je dus niets kost), en waarmee je overigens zelf eenvoudig je website kunt aanpassen en uitbreiden.
  • en bovenal: veel kennis en ervaring te hebben. Wij hebben de afgelopen 10 jaar zo veel en zulke diverse sites opgeleverd, dat onze efficiëncy enorm groot is, al zeggen we het zelf. De techniek kent voor ons geen geheimen meer, en daar pluk jij de vruchten van.

Nu komt het mooiste: door onze manier van werken drukken we niet alleen de kosten, je kunt vaak ook zeer snel over je website beschikken (lees of we ook voor jou het geschikte aanbod hebben). Soms al binnen een week ben je met een splinternieuwe en professionele website voor je klanten en relaties te bezoeken. Dat kan al vanaf €895 ex BTW. En je kunt je website dan zelf verder onbeperkt uitbreiden. Een webmaster heb je niet meer nodig, dus de investeringskosten van je website heb je snel terugverdiend.