Checklist

Bereid je optimaal voor op het gesprek met je webbouwer: bekijk de checklist met vragen waar iedereen die aan een nieuwe website begint over na zou moeten denken.

Wat kun je zelf doen?

Efficiënt bouwen kunnen we vooral als ook jij goed meewerkt:

  • Jij bent de baas. Dus als jij zegt welke website uit de porfolio geschikt is voor jouw website hoeven wij nauwelijks projectmanagement te doen. Dat scheelt ons tijd, en jou dus geld.
  • Je stuurt ook je huisstijlkleuren, waardoor wij met onze creativiteit een mooie, bij jou passende site kunnen bouwen.
  • Mocht er beeldmateriaal nodig zijn, bijvoorbeeld voor in de header, dan helpt het als jijzelf een goede afbeelding aan kan leveren. Wij bewerken die natuurlijk, en zetten er evt. je logo in. Als je er zelf niet uitkomt om goed beeldmateriaal te vinden, dan helpen we je graag met beeldredactie (zie onder kosten het tabje Maatwerk)
  • Je maakt zelf de teksten en bepaalt de knoppen (navigatiestructuur). Mocht je twijfelen over je teksten en er een redacteur naar willen laten kijken, dan brengen we je graag in contact met een van de professionals uit ons netwerk.
  • Je reageert snel op onze mails en voorstellen. Als we eenmaal aan de slag gaan willen ook wij doorpakken. Wij zijn snel, we verwachten ook alertheid van jou.

Bij alles waar je niet zelf uitkomt (denk aan beeld- of tekstredactie, het opzetten van een goede navigatiestructuur, het verzinnen van triggers die tot actie van de bezoeker leiden etc.) bieden we graag de helpende hand tegen ons uurtarief van €80 (zie onder kosten bij Maatwerk). Dus hoe meer je zelf doet, hoe lager de uiteindelijke kosten uitvallen.

Jij helpt door je inzet, maar natuurlijk kun je die ook van ons verwachten.